BLADE 550I EPS T3


 

 

 

 

550i-eps-t3
550-t3-eps

TGB BLADE 550I EPS T3

Blade 550I EPS T3, er en perfekt arbejdsmaskine til alle. Den har en 503cc motor med indsprøjtning og 41 HK (ubegrænset). Elektronisk servostyring, 4x4, høj/lav aut. gearkasse, låsbart differentiale bag, 14” stålfælge, kofanger for, bagagebærer for/bag, rygstøtte, spil samt træk er standardudstyr. Fås i sort.

KR. 69.995,-
Inkl. montering, ekskl. levering

TEKNISKE EKENSKABER

EPS

SERVOSTYRNING
Bare et par år siden, servostyringen er ikke almindeligt på en ATV. I dag er der flere forskellige systemer - men alt er ikke så godt! Den servostyring hjælpe primært med to ting: - Servostyring giver komfort og sikrer, at du kan håndtere en lang arbejdsdag uden at blive træt i armene. - Servostyring fungerer også som en styrdæmper. For eksempel, du kører på rødder eller sten med forhjulene hjælper servo system til at blødgøre slag, så den ikke "skære" i regeringsførelse.

4-wdDIFF

DIFF
Takket være ny teknologi, nu endnu differentiale i bagakslen låses eller låses op på bestemte TGB s. Alle med et simpelt tryk på en knap på styret. Dette betyder, at disse maskiner ikke rive op sporet og beskadige substratet under drejninger og er meget mere let at køre.

efiEFI

EFI
Fordelene ved brændstofindsprøjtning er mange. Ud over den motor bruger mindre brændstof sammenlignet med en gnist tænding, får du også en bedre gas respons og et design, der ikke kræver nogen direkte vedligeholdelse. da elektronikken hele tiden at optimere luft / brændstof, er der ingen choker til at bruge. Det har altid bare dreje nøglen og start - lettere end det bliver!

7-POL

TRAILER SOKKEL
Mere eller mindre alle ATV'er har en hage, men langt ikke alle har stik til trailer lys. I bedste fald kablerne forberedt på dette uden kontakter, men normalt slet ingenting. Adskillige TGB BLADE modeller har en 7-benet stik af professionel kvalitet fabrikken installeret.

VINCH

VINCH
Winch er standard på alle TGB ATV'er.
Den trækkraft på 1362 kg tager dig ud af de mest vanskelige situationer.
.

 

SPECIFIKATIONER
ModelBLADE 550I EPS T3
FarveSort
Motorstørrelse503 ccm
Køreklar vægt431 kg
Sædehøjde920 mm
Frihøjde305 mm
Længde x bredde2155 x 1235 mm
Tankindhold18l
HK v/omdrejning40/6500
Moment v/omdrejning46,1/5500
Boring- og slaglængde92 x 75,6 mm
StartersystemElektrisk
TransmissionV-Belt (CVT) - høj/lav + bakgear
Fælg-/hjul størrelse14”/26”
Bremser forSkive
Bremser bagSkive
MotortypeVandkølet, 1-cylindret, 4-takt

FARVEVALG

  • 550-eps-t3

 

Der tages forbehold for fejl/ændringer i billeder, pris og specifikationer uden varsel.