TGB BLADE 525I EPS


 

 

 

 

525-i-eps
525-eps

TGB BLADE 525I EPS

Blade 525I EPS har mobiliteten fra Blade 500 chassis, kombineret med motorkraften fra den store 550ccm motor.
Motoren er den kraftige 501ccm vandkølede motor der yder 39 hestekræfter, der sendes i jorden med enten 4- eller 2-hjulstræk. 525I EPS har både høj og lavt gear, låsbart differentiale og justerbar, uafhængig affjedring. EPS har elektrisk servostyring for lettere styring i både terræn og på vej, og løfter Blade op i en helt anden klasse når det kommer til køreoplevelse og komfort.
Arbejdsopgaverne løses ubesværet med den solide trækkrog, det frontmonterede spil og de solide, dobbelte bagagebærer.

KR. 59.995,-
Inkl. montering, ekskl. levering

TEKNISKE EKENSKABER

EPS

SERVOSTYRNING
Bare et par år siden, servostyringen er ikke almindeligt på en ATV. I dag er der flere forskellige systemer - men alt er ikke så godt! Den servostyring hjælpe primært med to ting: - Servostyring giver komfort og sikrer, at du kan håndtere en lang arbejdsdag uden at blive træt i armene. - Servostyring fungerer også som en styrdæmper. For eksempel, du kører på rødder eller sten med forhjulene hjælper servo system til at blødgøre slag, så den ikke "skære" i regeringsførelse.

4-wdDIFF

DIFF
Takket være ny teknologi, nu endnu differentiale i bagakslen låses eller låses op på bestemte TGB s. Alle med et simpelt tryk på en knap på styret. Dette betyder, at disse maskiner ikke rive op sporet og beskadige substratet under drejninger og er meget mere let at køre.

efiEFI

EFI
Fordelene ved brændstofindsprøjtning er mange. Ud over den motor bruger mindre brændstof sammenlignet med en gnist tænding, får du også en bedre gas respons og et design, der ikke kræver nogen direkte vedligeholdelse. da elektronikken hele tiden at optimere luft / brændstof, er der ingen choker til at bruge. Det har altid bare dreje nøglen og start - lettere end det bliver!

7-POL

TRAILER SOKKEL
Mere eller mindre alle ATV'er har en hage, men langt ikke alle har stik til trailer lys. I bedste fald kablerne forberedt på dette uden kontakter, men normalt slet ingenting. Adskillige TGB BLADE modeller har en 7-benet stik af professionel kvalitet fabrikken installeret.

VINCH

VINCH
Winch er standard på alle TGB ATV'er.
Den trækkraft på 1362 kg tager dig ud af de mest vanskelige situationer.
.

 

SPECIFIKATIONER
ModelBlade 525I EPS
FarveHvid, sort
Motorstørrelse503 ccm
Køreklar vægt406 kg
Sædehøjde920 mm
Frihøjde302 mm
Længde x bredde2155 x 1235 mm
Tankindhold18l
HK v/omdrejning40/6500
Moment v/omdrejning46,1/5500
Boring- og slaglængde92 x 75,6 mm
StartersystemElektrisk
TransmissionV-Belt (CVT) - høj/lav + bakgear
Dæk forAT26 x 8-12
Dæk bagAT25 x 10-12
Bremser forSkive
Bremser bagSkive
MotortypeVandkølet, 1-cylindret, 4-takt

FARVEVALG

  • 525-eps

 

Der tages forbehold for fejl/ændringer i billeder, pris og specifikationer uden varsel.