Om C.Reinhardt

90 års passion for tohjulede

C. Reinhardt as har mere end 90 års erfaring med import af motorcykler og scootere. Passionen for de tohjulede køretøjer går tre generationer tilbage og er drivkraften bag C. Reinhardts succes som Danmarks førende leverandør på området. Firmaet, som blev etableret i 1923 af Carl Reinhardt, drives i dag videre af tredje generation ved Jesper Reinhardt, og forretningen er blevet udvidet med både cykler, el-scootere og tilbehør.

Dansk importør af Suzuki siden 1971 

C. Reinhardt as har haft agenturet på Suzuki motorcykler og Suzuki ATV i Danmark siden 1971. Sidenhen er markedspositionen blevet yderligere forstærket med det populære scootermærke PGO, hvoraf mange af modellerne designes in-house.

Foruden de tohjulede maskiner importerer og markedsfører C. Reinhardt en lang række anerkendte tilbehørsprodukter til scooter- og motorcykelfolket. Sortimentet tæller bl.a. Caberg, Takachi og Nitro hjelme, Alpinestars, YOKO, Ventour og Frank Thomas beklædning, Yoshimura tunings- og udstødningssystemer, Shad bokse, Regina kæder, Motul olie, Kryptonite låse, Metzeler og Pirelli dæk.

C. Reinhardt as er desuden eneimportør i Danmark af de ældrevenlige el-scootere EasyGO og El-ton på 3 og 4 hjul

2013 – endnu mere cykeludstyr

Det er Reinhardt Bikes’ erklærede mål – indenfor en overskuelig årrække – at blive cykelfolkets foretrukne leverandør. Det kræver, at vi ikke bare kan levere kvalitetscykler, men også et bredt udsnit af tilbehør og udstyr. Derfor var det med stolthed, at vi i 2013 blev importør af en lang række tilbehørsprodukter af kendte kvalitetsmærker som Topeak, MET, Weldtite, Polisport, Burley, Atran Velo, SRAM og Shimano.

2014 – Peugeot scooter

I foråret 2014 blev C. Reinhardt importør af Peugeot scooters. Med mere end 100 års erfaring indenfor to-hjulede køretøjer har Peugeot den knowhow, der skal til for at producere holdbare kvalitets-scootere. Peugeot scootere kører både godt og driftsikkert samtidig med, at designet er gennemtænkt og strømlinet.
www.peugeot-scooter.dk

2015 – Nye el-cykler

Til den kommende sæson introducerer C. Reinhardt el-cykler i vores egne mærker. Cultima fås nu som el-drevet citybike, og Raam-sortimentet er blevet udvidet med to forskellige el-drevne MTB-modeller.

2016 – Prisvinder

Reinhardt Bikes kan skrive sig ind i designhistorien med to
fornemme designpriser. Det er citybiken CULTIMA INK og retrocyklen NORDEN, der hver hædres med en eftertragtet Red Dot Award i kategorien ”Product design”.

Du kan læse mere om vores cykelmærker på:

rein-1


2009 – udvikling og design af El-cykel

I 2009 udvidede C. Reinhardt det tohjulede sortiment med introduktionen af den populære el-cykel, E-Fly, på det danske marked. Den blev hurtigt så populær, at den fik sin helt egen hjemmeside www.e-fly.dk

rein-2


2010 – endnu flere mærker

Efter e-fly-succesen blev forretningen udvidet med endnu flere mærker:

  • Scootermærket Hooper
  • El-scooteren e-MO (2-hjul)
  • E-Ton ATV
  • Ghost Mountainbikes www.ghost-bikes.dk

Ghost er et af verdens mest anerkendte mountainbike-mærker og har vundet flere store placeringer i både design- og mountainbike-konkurrencer på top-niveau.

ghost